مشاور حوزه زنان و خانواده سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور كه بعنوان نماينده معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري براي شركت در جشنواره صنايع فرهنگي و دستي زنان كشورهاي حاشيه جاده ابريشم به چين سفر كرده بود با معاون سفير ايران در چين ديدار كرد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان یزد :محبوبه رنجبر، در اين ديدار كه در محل سفارت ايران در چين در تاريخ 30 مهرماه سال جاري (21 سپتامبر2015) صورت گرفت، فعاليتهاي معاونت زنان رياست جمهوري ايران در حوزه زنان و برنامه هايي كه در راستاي اشتغال و كارآفريني براي زنان صورت گرفته است را تبيين كرد.
مشاور حوزه زنان و خانواده سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در ادامه سخنان خود از تشكيل كارگروه هاي تخصصي در اين زمينه خبر داد و افزود: توجه به توسعه صنايع دستي از طريق زنان و ايجاد كارآفريني و اشتغال در اين زمينه از برنامه هاي مهم معاونت زنان و خانواده رياست جمهوري اسلامي ايران است.
رنجبر در ادامه بيان داشت: سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور با 700 مركز آموزش فني و حرفه اي دولتي و 14 هزار آموزشگاه فني و حرفه اي آزاد در حوزه هاي صنعت، كشاورزي، خدمات، فرهنگ و هنر و فناوري هاي راهبردي، آموزش هاي مهارتي را ارائه مي دهد.
وي در ادامه از تدوين سند راهبردي مهارت و فناوري سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور با 8 راهبرد ، 27 سياست و 250 برنامه عملياتي خبر داد.
رنجبر در ادامه تصريح كرد: یکی از مهمترین راهبردهای این سند " راهبرد حضور موثر در عرصه های بین المللی" است كه در راستاي تحقق این راهبرد سیاستهای کلان در سه موضوع افزایش قابلیت حضور در عرصه های بین المللی، ارتقای جایگاه کشور در مسابقات بین المللی مهارت، اعتبار بخشی به آموزشهای سازمان در سطح بین المللی اتخاذ شده است.
وي بيان داشت: براي اولين بار در ايران، سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور ديپلماسي مهارت را به عنوان مهمترین ابزار پیشبرد اهداف خود در عرصه بين الملل همسو با سیاستهای کلان کشور به كار برده است.
مشاور حوزه زنان و خانواده سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور افزود: حضور در مسابقات جهاني مهارت، آموزش مربيان كشورهاي اسلامي و منطقه ، عقد تفاهم نامه های همکاری با سازمان های بین المللی، تشكيل میز كشورها در حوزه ی 5 قاره آسیا، آفریقا، آمریکا، اروپا و اقیانوسیه از جمله اقدامات اين سازمان در راستاي ديپلماسي مهارت است.
رنجبر بيان داشت: با توجه به نشست يك ماه اخير دكتر كورش پرند، معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي و رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور و سفير كشور چين در ايران، توسعه تعاملات در حوزه آموزش فني و حرفه اي بين دو كشور را شاهد خواهيم بود.
قاضي زاده، معاون سفير جمهوري اسلامي ايران در كشور چين در سخنان خود به ظرفيت هاي بسیار بالاي فعاليت در حوزه توريست و صنايع دستي بين جمهوري اسلامي ايران و چين تأكيد كرد.
معاون سفير كشورمان در چين افزود: با توجه به اين كه در كشور چين زنان نقش زيادي را در حوزه هاي مختلف دارند و از جمله 52 درصد مديران اين كشور را زنان تشكيل مي دهند، ظرفيت هاي خوبي براي تدوين برنامه هاي بلند مدت در زمينه تعاملات بين دو كشور با تأكيد بر نقش زنان وجود دارد.
معاون سفير ايران در چين در ادامه بر ضرورت سرمايه گذاري و برنامه ريزي بلند مدت در حوزه كارآفريني و صنايع دستي زنان و ايجاد نمايشگاه هاي دائمي صنايع دستي جمهوري اسلامي ايران در چين تأكيد كرد.
قاضي زاده اظهار داشت: در اين راستا برنامه ريزي لازم براي حضور مداوم ايران در نمايشگاه هاي دائمي صنايع دستي در كشور چين ضروري است.
وي در پايان از آمادگي سفارت جمهوري اسلامي ايران در كشور چين براي انجام هماهنگي هاي توسعه تعاملات بين دو كشور خبر داد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 28,نوامبر,2024